HTML

Új Széchenyi Terv pályázati blog

Az Új Széchenyi Terv pályázatairól és az ÚSZT keretében megvalósuló fejlesztésekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

Friss topikok

Linkblog

Új gyártócsarnokot épített az ÉGJK Kft.

2013.04.04. 18:23 eupp

Több mint ezeregyszáz négyzetméteres csarnokot épített megújuló energiát használó infrastruktúrával az ÉGJK egy százötvenmilliós beruházás során, melyhez 77,4 millió forint támogatást nyert az Új Széchenyi Terv pályázatán.


égjk logo_1.JPG

A székesfehérvári ÉGJK Élelmiszeripari, Gépszerelő, Javító és Karbantartó Kft. fő tevékenysége a fémmegmunkálás. Ezen tevékenység keretében foglalkoznak, alkatrészgyártással, egyedi gépgyártással, valamint ellenőrző- és mérőkészülékek gyártásával is.

A vállalkozás a projekt keretében egy 1143 m2 hasznos alapterületű új üzemet épített a hozzá kapcsolódó, kiegészítő, megújuló energiát hasznosító infrastrukturális beruházásokkal együtt. A 8-10 év alatt megtérülő beruházás eredménye a gyártóterület és a kapacitás növelése a kapcsolódó technológiai fejlesztés révén, a meglévő termékek minőségének javítása és a felhasznált energiamennyiség csökkentése.

Sanatmetal üzemcsarnok.jpg

Az új gyártócsarnok építésével szükségessé vált a foglalkoztatottak számának bővítése is. A fejlesztés révén 7 új munkahelyet teremtett a vállalkozás a korábbi 19 fő megtartása mellett, ezáltal is hozzájárulva a kistérségi munkanélküliség csökkentéséhez és a foglalkoztatás javításához. A projekt eredményeként a cég piaci szerepe erősödött, árbevétele várhatóan 7-10 %-kal emelkedik. A versenyképesség javulása további fejlesztési lehetőségek megvalósítását segíti, így a projekt hosszú távú fenntarthatósága is biztosított.

 

Szólj hozzá!

Címkék: székesfehérvár telephely gépgyártás

A bejegyzés trackback címe:

https://ujszechenyiterv.blog.hu/api/trackback/id/tr665195806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása