HTML

Új Széchenyi Terv pályázati blog

Az Új Széchenyi Terv pályázatairól és az ÚSZT keretében megvalósuló fejlesztésekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

Friss topikok

Linkblog

Új vállalatirányítási rendszer a White Lake Kft-nél

2013.08.23. 16:53 eupp

White Lake Kft..jpgKözel 5 millió forint támogatást nyert el a cég az Új Széchenyi Terv „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása” című pályázati kiírásán.

A beruházás összköltségvetése meghaladta a 12 millió forintot, melyből új vállalatirányítási rendszert alakítottak ki.

A White Lake Kft. tejipari és szárazáru termékek márkaképviseletét, forgalmazását látja el Magyarországon. Teljes körű szolgáltatást nyújt partnerei részére, beleértve a marketing, a kereskedelem, valamint a logisztikai tevékenység területeit. Kizárólag az európai piacon elismert cégek megbízható márkáival, jó minőségű termékeivel dolgozik.

A cég kereskedelmi partnerei a multinacionális és hazai láncok, független nagykereskedések, gasztro partnerek, intézmények és élelmiszeripari cégek. Országos hűtött disztribúcióval rendelkezik, így termékeik hetente akár hat alkalommal Magyarország minden pontjára eljutnak.

A projekt során a már meglévő vállalatirányítási rendszerét kívánta korszerűsíteni a cég egy új vállalatirányítási szoftver, a Qlikview megvásárlásával, utat engedve ezzel az innovatív és fenntartható vállalatirányítási és döntéshozatalt segítő módszereknek.

Ezen szoftverek egymással kompatibilis és harmonizáló működéséhez vásároltak egy új szervert, mely napi szinten biztosítja az akadálymentes munkavégzést. Mindezek mellett lehetőség nyílt egy új, több nyelven is elérhető, jól átlátható, modern, könnyen kezelhető internetes portál létrehozására, mely segítségével naprakész információval szolgálhatnak partnereik számára.

Szólj hozzá!

Címkék: vállalatirányítási rendszer tejipar forgalmazás vállalatirányítási szoftver Budapest márkaképviselet internetes portál KMOP szárazáru termékek Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása White Lake Kft

A bejegyzés trackback címe:

https://ujszechenyiterv.blog.hu/api/trackback/id/tr775473717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása